Blogi

Osta työtä Suomeen
Muutama päivä sitten havahduin asiakkaan viestiin: "Uskallanko ostaa? Onko kyseessä suomalainen verkkokauppa? Oletteko olemassa - viimeisin blogikirjoitus on vuodelta 2020?!" Minulla on toki ollut huono omatunto siitä, että blogipäivityksiä ei ole tullut kirjoiteltua viimeksi kuluneiden tuulisten vuosien aikana. Aika on...
Vaatetimme Eckerö Line laiva- ja maahenkilökunnan
Eckerö Linen henkilökunnan työasut uudistuivat – ajatonta tyylikkyyttä merellä. Telakka® Työvaatteet uudisti Eckerö Line työasut yhdessä henkilökunnan kanssa. Hyvin suunnitellut työvaatteet ovat tärkeä osa työhyvinvointia ja työssä viihtymistä.
Työhyvinvointia vaatekappale kerrallaan
Monesti ajatellaan, että työvaatteen pitää ensisijaisesti olla toimiva ja kustannustehokas. Ihmisellä on kuitenkin pyrkimys myös estetiikkaan joten, kun työpaikalle valitaan työvaatteita, kannattaa huomioida myös tuotteen mukavuus ja kauneus sekä edellä mainittujen mukanaan tuoma työhyvinvointi.
Ravintola-alan työvaatetrendit 2020

Mitä värejä ja materiaaleja suositaan juuri nyt. Miten keittiöissä ja salin puolella pukeudutaan vuonna 2020. Aitous, rentous, mukavuus, konstailematon funktionaalisuus ovat nyt pinnalla vaatteissa. Ajattomuus, yksinkertaisuus ja vanhan, jo olemassa olevan, arvotus nostavat myös päätään.