Osaavaa palvelua työvaateasioissa

Asiointi kanssamme on helppoa, nopeaa ja joustavaa, olit sitten suurasiakas, pienyrittäjä tai mitä vain näiden väliltä. Palvelukokonaisuus muodostuu tarpeesi mukaan. Saat meiltä yrityskohtaisen yksilöllisen suunnittelun, yksittäisen vaatteen, kokonaisen malliston kaikille työntekijöillenne tai avaimet käteen suunnittelusta toimituksiin asti. Palvelumme sisältää tarvittaessa tuotekehityksen, sovitukset, valmistuksen, toimitukset, verkko- ja puhelintilaukset sekä varastoinnin.

Ammattilaisuus asuu vaatteessa!

***

Pyydä tarjous!

ASIAKASPALVELU

Olemme sinua varten. Saat meihin yhteyden sähköpostitse, nettisivuillamme ja puhelimitse. Haluamme tutustua toimintaanne ja ymmärtää tarpeenne perinpohjaisesti. Palvelemme sinua henkilökohtaisesti kaikissa tarpeissanne. Olet tervetullut Showroomillemme tutustumaan mallistomme. Tulemme mielellämme myös luoksesi!

SUUNNITTELU

Suunnitteluosaamisemme on palkittua ja jatkuvasti kehittyvää. Olemme mukana alan ja materiaalien kehittämisessä ja seuraamme muutoinkin aikaa, sen arvojen ja asenteiden heijastumista trendeihin. Haluamme lunastaa luottamuksenne yhä uudelleen. Tiimisi pukeaksesi, voit valita yksilöllisen suunnittelun, mainiot perusmalliston tuotteemme, täysin profiloidun malliston tai yhdistelmän näiden väliltä. Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen hankintaratkaisun, yritysilmeen ja toteutuksen juuri teidän tarpeisiinne. Perusmallistostamme löytyy ratkaisuja palvelualoille, hotelli- ja ravintola-alalle, keittiöön, toimistoon, bisnespukeutumiseen, kaupan alalle sekä kauneuden- ja terveydenhoitoon.

TUOTEKEHITYS

Pitkä kokemuksemme eri toimialojen työvaatteiden suunnittelijana auttaa sinua löytämään tuote- ja materiaalivalikoimistamme juuri teidän toimintaanne parhaat ratkaisut. Tunnemme asiakkaidemme työympäristöt ja käyttötilanteet. Suuremmissa projekteissa kartoitamme aina asiakkaan käyttöympäristöt ja -tilanteet, suunnittelemme profiloidut mallistot, järjestämme koekäytöt ja sovitukset.

SOVITUS

Sovituspalvelu mahdollistaa oikean kokoiset vaatteet kaikille käyttäjille.

Omatoimisovitus: Lähetämme teille tarvittavan sovitussarjan tilattavista tuotteista. Ohjeistamme sovituksen ja voitte rauhassa käyttäjäkohtaisesti valita teille sopivat vaatteet.

Asiantuntijasovitus: Tarvittaessa tulemme myös itse paikan päälle auttamaan sovituksissa.

Sovitus Showroomilla: Jos vaatteita on suurempi määrä, voidaan sovitus järjestää myös showroomillamme, jolloin sovitussarjat eivät vie tilaa teidän toimitiloissa.

Mittataulukot: Oikean kokoiset vaatteet voidaan valita myös mittataulukoiden avulla. Tällöin toimitamme teille ohjeet mittojen ottamiseen ja oikean koon valintaan.

TILAAMINEN

Meiltä voit tilata työvaatteita kaikista kanavista; soittamalla, sähköpostitse ja nettisivujen kautta, niin kuin sinulle on kätevintä. Pienemmissä määrissä suosittelemme nettikauppamme käyttöä. Suuremmissa tilauksissa kätevintä on tehdä tilaus sähköpostitse, jonka jälkeen laskutamme sähköisesti. Profiloiduissa mallistoissa saat tarvittaessa käyttöönne sähköisen tilausjärjestelmän, josta näet yrityksenne valikoimat, hinnat ja saatavuuden kootusti.

TUOTANTO

Kaikki tuotteemme valmistetaan lähituotantona Suomessa ja Virossa. Lähituotanto on meille arvovalinta. Haluamme näin osaltamme ympäristön säästääksemme minimoida kuljetusketjut ja tuotannon eettisyydestä huolehtiaksemme varmistaa hyvät työolosuhteet. Voit siis huoletta valita meidät vastuullisena toimijana.

TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan joustavasti ja luotettavasti tarpeenne mukaan. Voit siis valita toimitustavaksi esimerkiksi henkilökohtaisen pakkauksen kotiosoitteeseesi, henkilökohtaiset pakkaukset tai erätoimitukset toimipisteisiinne tai keskusvarastoonne.

VARASTOINTI

Kattava perusmallisto varastomme takaa teille joustavan aloituksen ja nopeat täydennystoimitukset työvaatehankinnoissanne. Pääosa oman mallistomme tuotteista on tilattavissa heti -toimituksina. Profiloitujen mallistojen aloitus ja ylläpito sujuu parhaiten ilman varastointia tilauskierroksittain, alku- ja täydennystilauksina, jolloin varastointia ei tarvita ollenkaan. Tuotteet tilataan, valmistetaan ja toimitetaan. Suurissa mallistokokonaisuuksissa järjestämme tarvittaessa varastoinnin puolestanne. Kokemuksemme mukaan toimivin tilaus-toimitus -ketju syntyy asiantuntevalla suunnitteluosaamisellamme perusmallistoja ja profiloituja tuotteita yhdistelemällä kokonaisuuteenne.

SEURANTA

Ylläpidämme tietoja tilaamistanne tuotteista ja määristä. Näin parannemme jatkuvasti osaamistamme tarpeenne ymmärtämisessä, jotta pystymme parhaamme mukaan auttamaan sinua oikeissa työvaate valinnoissa. Suurasiakkaiden kanssa käymme säännöllisesti ja sovitusti läpi tilaukset ja teemme yhdessä ennusteet tulevista täydennystarpeista.

Kartoitamme ja mittaamme asiakas- ja tuotetyytyväisyyttä säännöllisesti. Otamme mielellämme vastaan asiakaspalautetta kaikissa kanavissamme kehittääksemme toimintaamme ja tuotteitamme.

 ***

Meillä Telakalla arvostetaan rohkeita ratkaisuja ja rehellisiä ihmisiä. Siksi toimme sinulle rouhean työvaatemalliston, joka antaa sinulle mahdollisuuden näyttää todelliset värisi. Asenne ratkaisee monessa kohtaa ja olemme todenneetkin, että asiat ratkeavat parhaiten ilon kautta, vaikka vähän itkettäisikin.
Työniloa Sinulle!