Yritys

TELAKKA® Workwear on palkitun muotoilijan, vaatesuunnittelija Kirsimari Kärkkäisen luotsaama työvaateyritys. Telakka suunnittelee ja valmistaa työvaatteita raikkaalla ja elämänmakuisella tavalla. Jo yli neljännesvuosisadan Kirsimari on suunnitellut työvaatteita eri aloilla toimiville yrityksille. Oma palvelualoille suunnattu mallisto lanseerattiin tammikuussa 2016. Tälläkin hetkellä yli 100 000 suomalaista työskentelee Kirsimarin ja Telakan suunnittelemissa työasuissa. Telakan suunnittelemia työvaatteita voi nähdä muun muassa ABC-liikenneasemien, K-City- ja Supermarkettien, Neste Oilin, Veikkauksen ja Eckerö Linen henkilöstön päällä. Olemme pukeneet myös lukuisia ravintoloita ja hotellleja. Lue lisää referensseistämme.
***

TYÖVAATTEITA PALVELUALOILLE, RAVINTOLOIHIN, KEITTIÖÖN JA KAUPAN ALALLE

Telakan työvaatemallisto on suunnattu palvelualoille: ravintoloille, kahviloille, keittiöön ja kaupan alalle, kampaamoille ja kauneudenhoitoon.  Suunnittelussa lähtökohtana on aina työntekijä ja hänen hyvinvointinsa, vaatteiden kestävyys, käytettävyys ja mukavuus. Perusmalliston lisäksi suunnittelemme ja tuotamme yrityksille brändin mukaisia profiloituja mallistoja. 
Kirsimarille vastuullisuus on aina ollut itsestäänselvä päämäärä kaikessa toiminnassa. Meidän laivaamme eivät kaupalliset trendit heilauttele. Meitä ohjaavat arvot. Olemme aina olleet ja tulemme olemaan kestäviä kaikessa mitä teemme. Pidämme huolen, että myös vaatteidemme tuotanto kestää päivänvalon. Lue lisää vastuullisesta toiminnastamme.  
Telakka symboloi suurten ja kestävien asioiden syntypaikkaa ihmisen työtä, saavutuksia ja yhdessä tekemistä. Vaikka emme rakenna laivoja, niin on tekemisen meininki sama, suunnittelemme ja valmistamme tarpeen mukaisia, aikaa ja käyttöä kestäviä työvaatteita. Haluamme luoda vaatteita, jotka sopivat täydellisesti työhön, mutta että ne ovat niin toimivia, laadukkaita ja mukavia, että ihmiset haluavat lähteä ne päällä työstä myös kaupunkiin ja yöhön. Lue lisää suunnittelustamme.