Yritys

TELAKKA® Workwear on palkitun muotoilijan, vaatesuunnittelija Kirsimari Kärkkäisen luotsaama työvaateyritys. Telakka suunnittelee ja valmistaa työvaatteita raikkaalla ja elämänmakuisella tavalla. Jo yli neljännesvuosisadan Kirsimari on suunnitellut työvaatteita eri aloilla toimiville yrityksille.Oma palvelualoille suunnattu mallisto lanseerattiin 2016. Tälläkin hetkellä yli 100 000 suomalaista työskentelee Kirsimarin ja Telakan suunnittelemissa työasuissa. Telakan suunnittelemia työvaatteita voi nähdä muun muassa ABC-liikenneasemien, K-City- ja Supermarkettien, Neste Oilin sekä Veikkauksen henkilöstön päällä. Lisäksi olemme pukeneet lukuisia ravintoloita ja hotellleja perusmallistomme tuotteisiin. Lue lisää referensseistämme.
***

TYÖVAATTEITA PALVELUALOILLE, RAVINTOLOIHIN, KEITTIÖÖN JA KAUPAN ALALLE
Telakan työvaatemallisto on suunnattu palvelualoille: ravintoloille, kahviloille, keittiöön ja kaupan alalle.  Suunnittelussa lähtökohtana on aina työntekijä ja hänen hyvinvointinsa, vaatteiden kestävyys, käytettävyys ja mukavuus. Perusmalliston lisäksi suunnittelemme ja tuotamme yrityksille brändin mukaisia profiloituja mallistoja. 
Kirsimarille vastuullisuus on aina ollut itsestäänselvä päämäärä kaikessa toiminnassa. Pidämme huolen, että vaatteidemme tuotanto kestää päivänvalon. Lue lisää vastuullisesta toiminnastamme. 
 
Telakka symboloi suurten ja kestävien asioiden syntypaikkaa ihmisen työtä, saavutuksia ja yhdessä tekemistä. Vaikka Kirsimari ei rakenna laivoja, niin on tekemisen meininki sama; hän suunnittelee työvaatteita kuhunkin tarkoitukseen sopiviksi, aikaa ja käyttöä kestäviksi – olemmehan tulleet tunnetuiksi juuri työvaatteiden suunnittelusta. Haluamme luoda vaatteita, jotka sopivat täydellisesti työhön, mutta että ne ovat niin toimivia, laadukkaita ja mukavia, että ihmiset haluavat lähteä ne päällä työstä myös kaupunkiin ja yöhön. Luonto, meren ja metsän läheisyys ovat aina olleet Kirsimarille tärkeä inspiraation lähde ja oleellinen osa suunnittelutyötä. Lue lisää suunnittelijasta.