Yritys

Telakka® on palkitun muotoilijan, vaatesuunnittelija Kirsimari Kärkkäisen luotsaama työvaateyritys. Telakka suunnittelee ja valmistaa työvaatteita. Yritys on perustettu 2005. Oma palvelualoille suunnattu mallisto lanseerattiin 2016.

Jo yli neljännesvuosisadan Kirsimari on suunnitellut työvaatteita eri aloilla toimiville yrityksille. Tälläkin hetkellä yli 100 000 suomalaista työskentelee Kirsimarin ja Telakan suunnittelemissa työasuissa. Telakan suunnittelemia työvaatteita voi nähdä muun muassa VR:n, ABC-liikenneasemien, K-City- ja Supermarkettien, Neste Oilin ja Veikkauksen henkilöstön päällä.

TYÖVAATTEITA PALVELUALOILLE, RAVINTOLOIHIN, KEITTIÖÖN JA KAUPAN ALALLE

Telakan työvaatemallisto on suunnattu palvelualoille: ravintoloille, kahviloille, keittiöön ja kaupan alalle.  Suunnittelussa lähtökohtana on aina työntekijä ja hänen hyvinvointinsa, vaatteiden kestävyys, käytettävyys ja mukavuus. 

Perusmalliston lisäksi suunnittelemme ja tuotamme yrityksille brändin mukaisia profiloituja mallistoja. 

Vastuullisuus on aina ollut Kirsimarille itsestäänselvyys, toiminnan ja tuotannon läpinäkyvyys on yksi tärkeimmistä Telakka arvoista. Lue lisää vastuullisesta toiminnastamme.   

MIKSI TELAKKA?

Nimen Telakka yritys sai Helsingin Telakkarannan mukaan, jossa yritys toimi ensimmäiset xx vuotta.  Laivanrakennustelakka symboloi suurten ja kestävien asioiden syntypaikkaa. Vaikka Kirsimari ei rakenna laivoja, niin hän suunnittelee työvaatteita samoilla periaatteilla, kuhunkin tarkoitukseen sopiviksi ja aikaa kestäviksi. Lisäksi meri ja luonto ovat aina olleet Kirsimarille tärkeä inspiraation lähde ja siten oleellinen osa suunnittelutyötä.  Nykyään yrityksen showroom/toimisto sijaitsee Helsingin Etu-Töölössä.