Case: Eckerö Line

Laiva- ja maahenkilökunnan työvaatteet

Uudistimme Eckerö Line laiva- ja maahenkilökunnan työvaatteet yhdessä käyttäjien kanssa. Henkilökunnan yllä nähdään jatkossa uudet työasut. Ne henkivät ajatonta, rentoa ja toimivaa tyylikkyyttä.

Työvaatteen on tärkeä tuntua miellyttävältä päällä, sillä työvuorot ovat laivalla usein pitkiä. Materiaalilta vaaditaan joustavuutta, kestävyyttä ja hengittävyyttä.

Uuden ilmeen saivat niin keittiö- ja asiakaspalveluhenkilökunnan kuin päällystön ja esimiesten asut. Uuden malliston pohjaväri on musta, joka on työvaatteille ominainen aikaa kestävä väri. Tehostevärejä ovat oranssi ja kupari, jotka näkyvät malliston vaatteiden yksityiskohdissa, kuten ankkurikuosisissa nauhoissa, hihamerkeissä, rusettisomisteissa ja Eckerö Line -logoissa.

Työntekijä voi valita ja kerrostaa pukeutumistaan malliston vaatteilla haluamallaan tavalla. Tehostevärit tuovat yhtenäisyyttä kokonaisuuteen. Mallisto on suunniteltu Suomessa ja vaatteet valmistetaan lähituotantona Virossa.

- Tuotteiden ja mallistojen ajattomuus on itselleni koko uran mittainen arvovalinta, sillä haluan suunnittelemieni vaatteiden kestävän käytössä mahdollisimman pitkään ja näin kantaa oman osuuteni ympäristön huomioimisessa. On hienoa, että myös Eckerö Line tarttui tähän, toteuttaen näin kestävän kehityksen arvoja, kertoo Kirsimari Kärkkäinen.

Käytöstä poistuneet Eckerö Linen työvaatteet kierrättää Dafecor Oy Suomessa. Se valmistaa niistä esimerkiksi tekstiilikuitukangasta teollisuuden tarpeisiin, kuten öljyn imeyttämiseen.

Eckerö Line mekko ja asuste by TELAKKA Työvaatteet

Eckerö Line päällystö by TELAKKA Työvaatteet

Eckerö Line ja suunnittelija by TELAKKA Työvaatteet

Eckerö Line keittiö ja tarjoilu by TELAKKA Työvaatteet

Eckerö Line mekko ja asuste by TELAKKA Työvaatteet

Kuvat: Anthony Ubaud

LUE LISÄÄ Eckerö Line malliston synnystä blogistamme!

Pyydä tarjous!